Supa-gulas falsa

Printeaza

Supa-gulas falsa din: carnati afumati, cartofi, slanina, ceapa, ou, faina, supa de carne afumata, rosie, ardei, telina, boia.

Ingrediente:Supa-gulas falsa

  • 300 g cârnaţi afumaţi
  • 500 g cartofi
  • 150 g slănină
  • 1 ceapă roşie (mare)
  • 1 ou
  • 170 g făină
  • 2 l supă de carne afumată
  • 1 roşie
  • 1 ardei
  • frunze de ţelină
  • boia

 

Mod de preparare:

Se taie cuburi slănina şi se topeşte într-un ceaun. Se curăţă ceapa, se taie mărunt şi se adaugă în ceaun împreună cu coca răzuită (obţinută din ou şi făină). După ce s-au rumenit uşor toate, se presară cu boia şi se toarnă supa.

Se curăţă de pieliţă cârnaţii şi se taie felii nu prea subţiri. Se curăţă cartofii şi se taie cuburi, roşia se taie sferturi, iar ardeiiul se taie felii.

Se adaugă toate în ceaun, se presară cu frunze de ţelină tăiatei mărunt şi se lasă să fiarbă supa aproximativ 30 de minute.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.