Supă de zarzavat cu crutoane

Printeaza

O reteta delicioasa de supa de zarzavat cu crutoane, sfecla, gulie, cartofi, ceapa, telina, ulei, seminte de chimen, frubze de telina, crutoane, sare, piper.

Ingrediente:Supă de zarzavat cu crutoane

  • 1 sfeclă
  • 1 gulie
  • 2 cartofi
  • 1 ceapa
  • 1 telină
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingură  seminte de chimen
  • 1 leg. frunze de telina
  • 500g crutoane de păine prăjită usturoiată
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Curăţaţi zarzavaturile şi tăiaţi-le în rondele, cubuleţe sau felii, după plac. Căliţi ceapa în ulei şi adăugaţi seminţele de chimen, sare şi piper. Când ceapa începe să se îngălbenească, turnaţi-o într-o oală în care fierbe apă 3 litri.

Adăugaţi sfecla şi după 15 minute celelalte zarzavaturi. Fierbeţi la foc potrivit până când toate ingredientele sunt moi. Luaţi vasul de pe foc şi înainte de servire adăugaţi în oală crutoanele.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.