Supă de zarzavat (varianta)

Printeaza

Supă de zarzavat

Ingrediente:Supă de zarzavat

  • 2 1 apă
  • 2 morcovi
  • 250 g mazăre verde
  • 250 g bob verde
  • 1 ceapă
  • 50 g arpagic
  • 2 leg pătrunjei
  • 1 ţelină
  • 2 salate (lăptuci)
  • 100—150 g unt
  • sare
  • piper
  • nucşoară
  • 1 cuişoară

 

Mod de preparare:

Tăiem mărunt morcovul, pătrunjelul, ceapa, arpagicul şi ţelina. Le rumenim în unt. Umplem cu apă zarzavatul prăjit îl punem la fiert.

După ce am luat spuma, adăugăm mazărea verde, bobul, salata, sarea şi mirodeniile, şi lăsăm să fiarbă 3 ore la foc moale.

Trecem supa printr-o strecurătoare deasă şi adăugăm zarzavat tăiat mărunt, fiert separat, sau fidea, orez, macaroane etc. fierte separat.

 

Poftă bună!

1 comentariu

  1. O supa usoara si buna.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.