Supa de verdeata

Printeaza

Supa de verdeata din: verdeturi proaspete, flori de paralute, ceapa, unt, gris, smantana, sare, piper si supa de legume instant.

Ingrediente:Supa_de_verdeata

  • 1 mana verdeturi proaspete (patrunjel, ceapa verde, hasmatuchi)
  • cateva flori de paralute
  • 150 g morcov
  • 1 ceapa
  • 40 g unt
  • 50 g gris
  • 200 ml smantana
  • sare
  • piper
  • supa de legume instant

 

Mod de preparare:

Se spală şi se scutură verdeţurile. Se rade morcovul. Ceapa se toacă; se topeşte untul şi se prăjesc ceapa, morcovul ras şi grişul. Se adaugă cca 350 ml apă şi supa instant şi se dau în clocot. Apoi se reduce focul şi se lasă să fiarbă la temperatură redusă.

Se înglobează în supă smântână şi verdeţurile, eventual încă puţină apă. Se sărează, se piperează şi se dau într-un clocot. Se decorează cu verdeaţă şi flori de părăluţe.

Supa de verdeata

Supa_de_verdeata

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. O supa simpla si foarte sanatoasa

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.