Supa de varza noua cu afumatura

Printeaza

Supa de varza noua cu afumatura din: varza noua, afumatura, ceapa, morcov, radacina de patrunjel, orez, ulei, bulion, marar verde, sare, piper.

Ingrediente:Supa de varza noua cu afumatura

  • 1 varza noua
  • 400 g afumatura
  • 2 cepe
  • 1 morcov mare
  • 1 radacina patrunjel
  • 30 g orez
  • 100 ml ulei
  • 2 linguri bulion
  • 1 legatura marar verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi legumele, spălaţi-le, apoi tăiaţi în cubuleţe morcovul şi rădăcina de pătrunjel. Ceapa şi varza tăiaţi-le julienne. Tăiaţi afumătura fideluţă, prăjiţi-o într-o tigaie şi în untura obţinută căliţi ceapa, 3-4 minute la foc mic, apoi adăugaţi bulionul, mai căliţi 3 minute şi stingeţi cu 50 ml apă.

Puneţi la fiert legumele împreună cu varza, în 3 I apă şi după 30 de minute adăugaţi ceapa prăjită şi orezul. Potriviţi de sare şi piper. Serviţi supa caldă, cu mărar tocat, presărat pe deasupra.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.