Supa de vara cu cabanos

Printeaza

Supa de vara din: morcovi, gulie, cartofi, praz, ulei, apa, delikat, sare, piper, cabanosi, patrunjel.
Ingrediente:Supa de vara cu cabanos

  • 500 g morcovi
  • 1 gulie
  • 500 g cartofi
  • 1 fir de praz
  • 2 linguri de ulei
  • 1 litru de apa fiarta cu delikat
  • sare
  • piper
  • 2 cabanosi
  • o legatura de patrunjel

 

Mod de preparare:

Legumele se curata, se spala si se toaca marunt. Se calesc in ulei fierbinte.

Se adauga apa fiarta cu delikat se potriveste de piper si sare, se pune la fiert vreme de 5 minute.

Separat, se prajesc cabanosii taiati in bucati potrivite foarte putin, fara sa se rumeneasca si se adauga in supa.

Se mai lasa totul sa fiarba zece minute. Se presara cu patrunjel verde tocat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.