Supa de salata

Printeaza

Supa de salata din: capatani de salata, ceapa, orez, ulei, sare.

Ingrediente:Supa_de_salata

  • 4 capatani de salata verde
  • 3 cepe
  • o ceasca de orez
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Salata se spală bine, se taie fâşii. Ceapa se curăţă, se toacă mărunt şi se înăbuşe în ulei.

Se adaugă orezul şi salata şi se mai călesc împreună 5 minute. Se adaugă apoi 2 l de apă şi se lasă la fiert 20 de minute. Se potriveşte cu sare.

Supa de salata

Supa_de_salata

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. O singura data am mancat supa din asta, dar nu mi-a placut deloc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.