Supă de roşii cu crutoane

Printeaza

Supă de roşii cu crutoane din: rosii, ceapa rosie, usturoi, ramurele de cimbru, ulei de masline, concentrat de legume, smantana si crutoane.

Ingrediente:Supa_de_rosii_cu_crutoane

  • 1,5 rosii carnoase, bine coapte, taiate in jumatati
  • 2 cepe mari, preferabil, rosii, curatate si taiate sferturi (segmente)
  • 8 catei de usturoi, necuratati
  • ramurele de cimbru
  • 4 linguri ulei de masline
  • 600 ml concentrat de legume, fierbinte
  • 50 g smantana si crutoane, pentru servit

Mod de preparare:

Preîncâlzeşte cuptorul la semnul 6 sau 200’C. Pune jumătăţile de roşii într-o tavă de copt, cu partea tăiată în sus. Presară cimbrul, apoi sesmentele de ceapă şi usturo­iul. Asezonează cu sare şi piper şi stropeşte cu ulei. Coace la cuptor aprox. 30 min, până se aureşte ceapa şi se înmoaie usturoiul.

Zdrobeşte usturoiul într-o tigaie, adaugă ceapa şi roşiile coapte. Toarnă toată zeama lăsată de roşii din tava de copt, adaugă puţină paprika (opţional) şi concentratul de le­gume. Lasă pe foc până dă în clocot, fierbe la foc mic 10 min, apoi mixează cu un blender. Poţi servi supa cu smântână şi crutoane.

Supă de roşii cu crutoane

Supa_de_rosii_cu_crutoane

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • supa de rosii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.