Supa de praz cu cartofi si crutoane

Printeaza

Supa de praz cu cartofi si crutoane din: cartofi, morcov, patrunjel, telina, praz, ulei, crutoane.

Ingrediente:Supa_de_praz_cu_cartofi_si_crutoane

  • 0,4 kg cartofi
  • 1 morcov
  • 1 patrunjel
  • 1 telina
  • 1 fir de praz
  • 2 linguri ulei
  • crutoane

 

Mod de preparare:

Se fierbe zarzavatul în apă cu sare, mai puţin cartofii. Când este fiert, se strecoară, iar în zeamă se fierb cartofii şi morcovii şi prazul tăiat în felii subţiri.

Se lasă să fiarbă până încep să se sfărâme. La final, se adaugă uleiul şi se potriveşte cu sare.

Se sereşte cu bucăţele de pâine prăjită. Se mai poate pregăti înăbuşind prazul tăiat felii cu puţin ulei de măsline, înainte de a-l pune la fiert.

Supa de praz cu cartofi si crutoane

Supa_de_praz_cu_cartofi_si_crutoane

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Arata bine supa de praz

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.