Supa de potarnichi

Printeaza

Supa de potarnichi din: potarnichi, sare, piper, taitei de casa, bureti, coniac, ceapa, unt, smantana, cimbru, galbenus.

Ingrediente:Supa de potarnichi

  • 2 potarnichi mici
  • sare
  • piper
  • 100 g tăiţei de casă
  • 250 g bureţi
  • 1 pahar coniac
  • 1 ceapă
  • 30 g unt
  • 3 linguri smantană
  • cimbru
  • 31 apă
  • 1 gălbenuş

 

Mod de preparare:

Potarnichile bine curăţate se dau la cuptor 10-15 minute cu unt, apoi se fierb în apă cu ceapă, sare şi puţin cimbru.

Cînd sînt fierte se strecoară şi supa se pune din nou la fiert cu tăiţeii, bureţii tăiaţi julien şi potranichile tăiate bucăţi egale şi se mai fierbe încă 20 minute.

Se leagă cu gălbenuşul şi smantană amestecate si cu coniacul.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • supa de potarniche
  • https://www restaurantedelux ro/supa-de-potarnichi html

1 comentariu

  1. A iesit buna supa de potarniche?

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.