Reteta zilei: Supa cu varza de bruxelles
PrinteazaSupa cu varza de bruxelles din: varza de bruxelles, mar, usturoi, curcuma, mustar, ghimbir, apa, lapte de cocos, sare, piper rosu, otet, ulei de masline.
- 2 vinete
- 500gr varză de bruxelles
- 1 măr
- 4 catei de usturoi tocat
- 2 lingurite curcuma
- 1 linguriță de muștar uscat
- 1 bucata ghimbir ras
- 1/4 linguriță de piper roșu
- 1 cană de apă
- 1 cutie de lapte de cocos
- 1 3/4 linguriță sare
- 3/4 lingură oțet de mere
- 3 linguri de ulei de măsline
Mod de preparare:
Maruntiti vinetele si marul.
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu. Adăugați usturoi și gătiți timp de 30 de secunde.
Adăugați curcuma, muștar uscat, piper roșu și ghimbir; se amestecă. Adăugați vinete și mărul tocat, amestecați și gătiți timp de 2 minute.
Adăugați apă, lapte de cocos, varză de bruxelles, sare și oțet. Aduceți la fierbere și fierbeți timp de 15 minute.
Serviti calda.
Supa cu varza de bruxelles
Pofta buna!





