Supa de fasole cu sfecla

Printeaza

Supa de fasole cu sfecla din: fasole rosie, sfecla, ceapa, cimbru verde, morcov, suc de rosii, hrean si ulei de masline.

Ingrediente:Supa_de_fasole_cu_sfecla

  • 800 g fasole rosie sau neagra
  • 1 sfecla potrivita
  • 2 cepe
  • 4-5 crengute de cimbru verde
  • 1 morcov
  • 500 ml suc de rosii
  • 1 lingurita hrean proaspat ras
  • 4 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Inmuiaţi fasolea în apă rece, mai multe ore, spălaţi-o şi puneţi-o la fiert. Schimbaţi apa după ce a fiert 20 de minute şi apoi adăugaţi în oală sfecla curăţată şi tăiată în cubuleţe. Căliţi în ulei morcovul ras şi ceapa tocată, adăugaţi sucul de roşii şi turnaţi amestecul în oală cu fasole, în momentul în care boabele sunt fierte.

Inainte de servire, adăugaţi hreanul şi crenguţele de cimbru verde, tocate sau întregi.

Supa de fasole cu sfecla

Supa_de_fasole_cu_sfecla

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. am mai facut si eu supa de fasole, dar cu sfecla nu stiu cum este

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.