Supa de curcan cu galuste si zarzavat

Printeaza

Supa de curcan cu galuste din: curcan, piept de pui, morcovi, telina, albitura, ceapa, cartofi, oua si gris.

 

Ingrediente:Supa_de_curcan_cu_galuste

  • 1 copan de curcan
  • 1 piept de pui
  • zarzavat pentru supa: morcovi, telina, albitura, ceapa si cartofi
  • pentru galuste:
  • 2 oua
  • 5-6 linguri gris

 

Mod de preparare:

Pui carnea la fiert în apă rece cu sare, spumezi şi apoi pui zarzava­turile curăţate, spălate.

Când au fiert zarzavaturile şi carnea, stre­cori supa şi pui găluştele pregătite din ouă şi griş, amestecate bine.

Iei din compoziţie cu linguriţa şi pui găluştile într-o oală cu apă care fierbe.

Când se ridică la suprafaţă sunt gata. Scoţi găluştile cu spumiera, le scurgi de apă şi le adaugi în supă.

Presari pătrunjel verde tocat mărunt şi serveşti supa.

Supa de curcan cu galuste

Supa_de_curcan_cu_galuste

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Supa de curcan, este mult mai buna ca supa de pui! Un mic sfat pentru gospodine, folositi curcanul din plin la supe si ciorbe, este pur si simplu delicios!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.