Supa crema italiana

Printeaza

Supa crema italiana din: cartofi, praz, rosii, morcovi, apa, sare, piper.

Ingrediente:Supa_crema_italiana

  • 400 g cartofi
  • 200 gpraz
  • 200 g rosii
  • 200 g morcovi
  • 1,5 l apa
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curăţaţi şi tăiaţi în bucăţi potrivite cartofii, prazul, roşiile şi morcovii. Apoi puneţi-le la fiert în apă rece cu sare.

După ce s-au pătruns bine, puneţi toate legumele în blender, cu excepţia morcovilor, şi procesaţi-le până devin o cremă; săraţi şi piperaţi.

Serviţi supa rece cu morcovii tăiaţi bucăţele.

Supa crema italiana

Supa_crema_italiana

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.