Supa-crema de praz cu lapte

Printeaza

Supa-crema de praz cu lapte din: praz, cartof, ceapă, ulei, supă de pui, lapte, sare, piper.

Supa_crema_de_praz_cu_lapte

Ingrediente:

  •  4 fire praz
  •  un cartof mare
  •  o ceapă
  •  2 linguri ulei
  •  500 ml supă de pui
  •  500 ml lapte
  •  sare
  •  piper

Mod de preparare:

Se reţine numai partea albă de la praz, care se spală sub un jet de apă rece si se taie apoi rondele. In ulei se pune ceapa la călit şi după ce s-a înmuiat, se adaugă prazul. Se lasă cât să devină translucid si să se topească puţin.

Se adaugă cartoful tăiat, supa de pui şi se lasă la fiert 35 de minute. Se pune compoziţia în blender si se mixează bine, după care se adaugă laptele, se amestecă si se verifică gustul.

Supa-crema de praz cu lapte

Supa_crema_de_praz_cu_lapte

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Foarte buna supa crema de praz

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.