Supa-crema de ciuperci si ceapa

Printeaza

Supa-crema de ciuperci si ceapa din: morcovi, telina, cartofi, cepe, ciuperci, smantana si condimente.

Ingrediente:Supa_crema_de_ciuperci_si_ceapa

  • 2-3 morcovi
  • 1/2 ţelină (rădăcină)
  • 4-5 cartofi
  • 6-7 cepe măricele
  • 500 g ciuperci
  • 250 g smântână
  • condimente

 

Mod de preparare:

Tai legumele grosier şi le fierbi în 4 l de apă, apoi le mixezi la blender.

Când compoziţia devine cremoasă, adaugi sare, piper, cimbru, maghiran şi smântână şi le mai mixezi încă o dată.

Serveşti supa-cremă cu puţin ulei de măsline şi crutoane cu oregano.

Supa-crema de ciuperci si ceapa

Supa_crema_de_ciuperci_si_ceapa

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.