Supa de ceapa cu cascaval si vin alb

Printeaza

Supa de ceapa cu cascaval si vin alb din: ceapa, cascaval, faina, supa de pui, vin alb, unt, sare, piper.

Supa_de_ceapa_cu_cascaval_si_vin_alb

Ingrediente:

  • 2 cepe
  • 175 g caşcaval
  • 3 linguri făină
  • 750 ml supă de pui
  • 4 linguri vin alb, licoros
  • 40 g unt
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Untul se pune într-un vas de mi­crounde şi se lasă 30 de secunde la putere maximă. Se adaugă ceapa tăiată peştişori, se amestecă, se acoperă şi se lasă 4 minute la putere maximă.

Intre timp, se încălzeşte supa, făina se presară peste ceapă, se amestecă şi se lasă un minut la putere maximă.

Se adaugă supa, se amestecă si se lasă la cuptor 6 minute, amestecând la fiecare 2 minute, până ce devine groasă.

Se pune caşcavalul în cantităti mici, amestecând pentru a-l topi, se adaugă vinul, se potriveşte de sare şi piper si se lasă la cuptor un minut si 30 de secunde, la putere maximă.

Se aduce la masă cu pâine prăjită si puţin caşcaval ras deasupra.

Supa de ceapa cu cascaval si vin alb

Supa_de_ceapa_cu_cascaval_si_vin_alb

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.