Sufleu de broccoli cu branza de vaci

Printeaza

Sufleu de broccoli cu branza de vaci din: broccoli, piept de pui, branza de vaci, telemea de capra, oua, unt, smantna, faina, rosie, nucsoara, sare si piper.

Ingrediente:Sufleu_de_broccoli_cu_branza_de_vaci

  • 1 bucata broccoli mare
  • 300 g piept de curcan sau de pui
  • 200 g branza de vaci bine scursa
  • 150 g telemea de capra rasa
  • 4 oua
  • 100 g unt
  • 200 ml smantana groasa
  • 2 linguri faina
  • 1 rosie bine coapta
  • 1 praf nucsoara macinata
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Desfaci broccoli în bucheţele (păstrezi un bucheţel), le fierbi în apă cu sare circa 10 minute, le strecori şi le pasezi. Separat, fierbi pieptul de pasăre, îl strecori şi-l tai cu­buri. Amesteci într-un castron gălbenuşu­rile cu cele două sortimente de brânză, cu piuieui de broccoli, făina, smântână, un praf de nucşoară, sare şi piper, după gust.

La sfârşit, încorporezi uşor albuşurile bătu­te spuma tare. Torni compozitia intr-o forma termorezistenta unsa si tapetata. Deasupra, asezi cubuletele de pui, felii de rosii si buchetelul de broccoli oparit. Pui si cateva cubulete de unt. Introduci forma in cuptorul bine incins.

Nu deschizi deloc cuptorul in primele 12 minute, iar apoi lasi focul mai mic, pana se coace sufleul. Il servesti cald.

Sufleu de broccoli cu branza de vaci

Sufleu_de_broccoli_cu_branza_de_vaci

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • sufleu de broccoli cu branza

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.