Strudel picant umplut cu cartofi

Printeaza

Strudel picant umplut cu cartofi

Ingrediente:Strudel picant umplut cu cartofi

  • 200 g faina
  • 4 oua
  • 30 g ulei
  • 400 g cartofi
  • sare
  • patrunjel tocat
  • 4 linguri smantana
  • 150 g ciuperci din conserve
  • 100 g telemea de vaci rasa
  • 3-4 catei usturoi
  • piper
  • condimente

 

Mod de preparare:

Faina, 2 oua, sare, ulei si 100 ml apa calduta se framanta, rezultand un aluat care se lasa acoperit 30 de minute. Se intinde apoi sub forma de dreptunghi pe un prosop tapetat cu faina. Cartofii se fierb, se curata de coaja si se taie cubulete, care se repartizeaza uniform peste aluat.

Smantana se amesteca cu banza, 2 oua, patrunjel, ciupercile, piperul, condimetele, usturoiul pisat si se toarna peste cartofi. Se ruleaza cu ajutorul prosopului si se asaza in tava de cozonac unsa cu margarina si tapetata cu faina. Se coace pana se rumeneste deasupra. Se serveste cu salata asortata.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.