Spirale presarate cu kaizer

Printeaza

Spirale presarate cu kaizer din: kaizer, praz, ceapa, unt, sare, piper, paste in forma de spirala si svaite.

Ingrediente:Spirale_presarate_cu_kaizer

  • 300 g kaizer fara os
  • 1 tulpina praz
  • 1 ceapa
  • 1 lingura unt
  • sare
  • piper
  • 2350 g paste in forma de spirala
  • 1 lingura svaiter ras

 

Mod de preparare:

Se taie kaizerul dezosat in bucatele de marime potrivita. Se curata prazul, se spala si se taie in inele cam de 1 centimetru grosime. Se curata ceapa apoi se toaca marunt. Se topeste untul si se caleste ceapa in el. Se adauga kaizerul si se lasa in tigaie pana cand se rumeneste bine.

Peste kaizer si ceapa se adauga prazul, se acopera cratita cu un capac si se lasa sa fiarba inabusit timp de 10 minute. Se condimenteaza, dupa gust, cu sare si cu piper. Se fierb spiralele in apa cu sare, conform instructiunilor de pe pachet, se scurg, apoi se trec prin jet de apa rece.

Se adauga impreuna cu branza la amestecul de carne si praz. Pastele se servesc fierbinti si ornate cu verdeata.

Spirale presarate cu kaizer

Spirale_presarate_cu_kaizer

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.