Spirală cu brânză

Printeaza

O reteta de spirala cu branza din: oua, zahar tos, faina, cacao, praf de copt, lapte, budinca de vanilie si branza de vaci.

Ingrediente:Spirală cu brânză

blat:

  • 6 oua
  • 6 linguri zahar tos
  • 3 linguri faina
  • 3 linguri cacao
  • 1 lingurita praf de copt

crema:

  • 350 ml lapte
  • 1 plic praf de budinca de vanilie
  • 3 linguri zahar pudra
  • 250 g branza de vaci

 

Mod de preparare:

Se separă ouăle; se bat găl­benuşurile cu zahăr. Se adaugă făina amestecată cu praf de copt şi cacao şi se omogeni­zează. Apoi se înglobează albuşul bătut. Se încinge cuptorul la 180 °C. Se tapetează o tavă cu hârtie de copt şi se repartizează înăuntru aluatul lăsând liberă o margine de 1 cm. Se coace 8-10 min.

Se scoate apoi blatul din cup­tor şi se acoperă cu un prosop umed. Se răstoarnă, se des­prinde hârtia de copt de pe fund şi se rulează blatul de pandişpan în prosop. Se lasă să se răcească.

Se prepară umplutura: se pune la fiert laptele cu zahăr şi praf de budincă; se prepară apoi conform indicaţiilor de pe ambalaj. Se lasă să se răcească budinca şi se înglobează brânza de vaci.

Se derulează blatul de pandişpan şi se taie fâşii de cca 6 cm; se ung cu cremă şi se aşază una în prelungirea celei­lalte, în formă de spirală. Se dă la frigider cca 2 ore. Inainte de servire se pudrează cu cacao.

Spirală cu brânză

Spirală cu brânză

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.