Reteta zilei: Spaghetti la cuptor cu legume mexicane

Printeaza

O reteta de spaghetti la cuptor cu legume mexicane din: spaghetti, bacon, branza topita, legume mexicane, usturoi, ulei, sare si piper.

Spaghetti la cuptor cu legume mexicane

Ingrediente:

  • 200 gr spaghetti
  • 100 gr bacon
  • 100 gr brânză topită
  • 200 gr legume mexicane
  • 2 căţei de usturoi
  • 10 ml ulei
  • 20 gr sare
  • 2 gr piper

 

Mod de preparare:

Spaghetele se fierb în apă clocotită cu sare circa 7-8 minute, apoi se scurg de apă şi se ţin la cald. Baconul se feliază, se taie julien şi se pune la călit într-o tigaie tară ulei, se ada­ugă usturoiul tocat, iar când baconul este prăjit, se ada­ugă şi legumele mexicane.

Spaghetti la cuptor cu legume mexicane

Intr-o altă tigaie se pun spaghetele şi brânza topită sfărâmată şi se amestecă pe foc mică până ce brânza este topită. Se condimentează cu sare şi piper, apoi se ada­ugă şi compoziţia de legu­me mexicane.

Spaghetti la cuptor cu legume mexicane

Amestecul format se pune într-un vas termorezistent uns cu ulei, apoi se coace în cuptorul încins la 180°C circa 20 de minute.

Spaghetti la cuptor cu legume mexicane

Pentru a fi siguri că preparatul se leagă la copt, înainte de a fi pus în vasul de cuptor se recomandă să se amestece cu un ou şi o lingură de amidon.

Spaghetti la cuptor cu legume mexicane

Spaghetti la cuptor cu legume mexicane

Poftă bună!

Incoming search terms:

  • paste cu legume mexicane
  • spaghete cu legume mexicane

3 comentarii

  1. Nu mi place deloc reteta asta, dar deloc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.