Spaghetti cu dovlecei si rosii cherry

Printeaza

Spaghetti cu dovlecei si rosii cherry din: spaghete, dovlecei, rosii cherry, usturoi, ulei de masline, patrunjel, parmezan, sare si piper.

Ingrediente:

  • 400 g spaghete
  • 2 dovlecei
  • 300 g rosii cherry
  • 1 catel de usturoi
  • 50 ml usturoi
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 legatura patrunjel
  • 2-3 linguri parmezan ras
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Fierbeţi spaghetele conform indicaţiilor de pe ambalaj. Intre timp, spălaţi roşiile şi dovleceii, apoi tăiaţi roşiile în jumătăţi iar dovleceii tăiaţi-i în bastonaşe subţiri pe lungime.

Incingeţi într-o tigaie mare uleiul de măsline, prăjiţi 1 minut căţelul de usturoi la foc mic, apoi scoateţi-l.

Puneţi în tigaie bastonaşele de dovlecel, căliţi-le la foc potrivit 2-3 minute, apoi adăugaţi roşiile.

Potriviţi de sare şi piper, amestecaţi bine, acoperiţi tigaia cu un capac şi lăsaţi să fiarbă la foc mic 5 minute.

Adăugaţi în tigaie, peste roşii şi dovlecei, spaghetele fierte, puneţi 3-4 linguri din zeama în care pastele au fiert, amestecaţi prin răsturnare şi mai lăsaţi la foc mic 1 -2 minute.

Serviţi spaghetele calde, presărate cu pătrunjel tocat mărunt şi parmezan ras.

Spaghetti cu dovlecei si rosii cherry

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • paste cu dovlecei si rosii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.