Spaghete cu kaizer, rosii si sos de usturoi

Printeaza

Spaghete cu kaizer, rosii si sos de usturoi din: spaghete, kaizer, usturoi, ulei de măsli­ne, bulion, sare, cimbr, frunze de valeriană, rosii.

Spaghete_cu_kaizer_rosii_si_sos_de_usturoi

Ingrediente:

  • 500 g spaghete
  • 4 felii groase de kaizer
  • 5 căţei de usturoi
  • 1 linguriţă ulei de măsli­ne
  • 1 lingură bulion
  • sare
  • cimbru proas­păt
  • câteva frunze de valeriană
  • câteva roşii mici

Mod de preparare:

Pui spaghetele la fiert în apă clocotită, uşor sărată, încingi într-o tigaie uleiul de măsline şi căleşti 2-3 minute kaizerul, acoperind vasul cu un capac. Adaugi usturoiul tăiat în felioare si reduci focul la minimum. Scurgi în strecurătoare spaghetele fierte.

Pui spaghetele în tigaie, peste kaizer şi usturoi, măreşti intensitatea focu­lui la mediu, adaugi bulio­nul şi amesteci până când spaghetele se acoperă cu sos. lei vasul de pe foc şi presari cimbru.

Lângă porţia de spaghe­te aşezi o porţie mică de salată de valeriană şi roşii. Astfel, vei avea la masă proteine, carbohidraţi şi o doză de vitamine.

Spaghete cu kaizer, rosii si sos de usturoi

Spaghete_cu_kaizer_rosii_si_sos_de_usturoi

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.