Sos vinegreta de portocale rosii

Printeaza

O reteta de Sos vinegreta de portocale rosii din: suc de portocale rosii, ceapa, miere, ulei de masline, mustar de dijon, sare si piper.

Ingrediente:Sos vinegreta de portocale rosii

  • 1/3 cana suc de portocale rosii
  • 1 lingura ceapa salota maruntita
  • 2 linguri miere
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingurita mustar de Dijon
  • 1/8 lingurita sare
  • 1/8 lingurita piper negru macinat

 

Mod de preparare:

Toarna intr-un castron sucul de portocale rosii. Adauga ceapa taiata marunt, mierea, uleiul de masline si mustarul. Asezoneaza dressingul cu sare si piper, apoi amesteca bine pentru omogenizare.

Sosul vinaigrette se serveste peste salata de verdeata, somon si felii de grapefruit.

Sos vinegreta de portocale rosii

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.