Vinegreta cu tarhon

Printeaza

Vinegreta cu tarhon din: ulei, mustar, otet, sare, ceapa, marar, patrunjel, capere, tarhon, piper.

Ingrediente:Vinegreta cu tarhon

  • 500 ml ulei
  • 1 linguriţă cu muştar
  • 1 linguriţă cu oţet
  • sare
  • 1 fir de ceapă verde
  • mărar şi pătrunjel verde
  • 20 g capere
  • tarhon proaspăt
  • piper

Mod de preparare:

Tocaţi mărunt verdeţurile şi caperele, apoi combinaţi-le cu muştarul, sarea, tarhonul, uleiul, oţetul şi piperul.

Omogenizaţi sosul acesta foarte bine şi serviţi-l la rasol de porc.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.