Sos Sugo

Printeaza

O reteta de sos sugo din: ceapa, usturoi, ulei de masline, bulion, rosii, sare, piper si ierburi italienesti.

Ingrediente:Sos Sugo

  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 linguri bulion
  • 1 conserva (425 ml) rosii
  • sare
  • piper
  • ierburi italienesti uscate

 

Mod de preparare:

Se toaca usturoiul si ceapa; se prajesc in ulei. Se adauga bulionul si se caleste. Se taie bucati rosiile din conserva si se adauga cu tot cu zeama.

Se lasa sa fiarba la foc moale circa 10 minute.

Se condimenteaza cu sare, piper si eventual verdeturi sucate.

Sos Sugo

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.