Sos spaniol rece II

Printeaza

Sos spaniol rece II

Ingrediente:Sos spaniol rece II

  • 100 g ulei
  • 50 g usturoi
  • 50 g oţet
  • 1 g piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Se pisează usturoiul, se adaugă oţetul, uleiul, piperul şi sarea după gust. (Oţetul se poate dilua cu apă după gust).

Se serveşte la orice fel de peşte, la fripturi, la grătar, la rasol, la salată de fasole verde etc.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.