Sos de merisoare cu vin

Printeaza

Sos de merisoare cu vin din: vin de porto, zahar brun, boabe de ienibahar, merisoare.

Ingrediente:Sos de merisoare cu vin

  • 150 ml vin de Porto
  • 100 g de zahar brun moale
  • 10 boabe de ienibahar, zdrobite marunt
  • 300 g de merisoare proaspete sau congelate

 

 

Mod de preparare:

Pune toate ingredientele într-o oală şi adu- le la punctul de fierbere, amestecând ocazional.

Lasă sosul să fiarbă 5 minute, până când merişoarele se înmoaie, dar arată încă întregi.

Transferă-l într-un bol şi lasă-l să se răcească.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.