Sos de macese

Printeaza

O reteta simpla de sos de macese din: unt, faina, marmelada de macese, vin alb, apa, suc de lamaie si sare.

Ingrediente:Sos de macese

  • 40 gr unt
  • 30 gr făină
  • 2 linguri marmeladă de măceşe
  • 250 ml apă
  • 100 ml vin alb
  • suc de lămâie
  • sare

 

Mod de preparare:

Frigem făina în unt. Adăugăm apa şi vinul, amestecăm, adăugăm sucul de lămăie şi coaja de lămâie rasă şi « .

fierbem 10 minute la foc mic. Acest sos îl servim cu vânat.

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.