Sos de hrean cu smantana

Printeaza

Sos de hrean cu smantana

Ingrediente:Sos de hrean cu smantana

  • 1 rădăcină hrean ras
  • 5 linguri smîntină
  • sare
  • zahăr
  • oţet

Mod de preparare:

Radem hreanul pe râzătoare, adăugăm smîntînă, sare şi zahăr după gust, pre­cum şi puţin oţet.

Acest sos se serveşte la rasol de purcel rece, la cap de viţel fiert şi la alte mîncăruri reci.

1 comentariu

  1. Nu sunt fana hrean.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.