Somon cu rondele de cartofi

Printeaza

Presară 4 fileuri de somon de 150 g cu 1 linguriţă piper negru, zdrobit. Taie 750g cartofi felii rotunde şi rumeneşte 12-15 min în 3 Ig ulei de măsline, apoi adaugă 25 g unt. Tine pe foc încă 5min, până se rumenesc uniform.

Combină zeama de la 1 lămâie, 2 linguri capere scurse de lichid, 1 ceapă mică tocată mărunt, 1 linguriţă zahăr şi o mână pătrunjel, tocat. Frige somonul 5 min cu pielea în jos, întoarce şi frige incă 3-4 min. Presară coaja rasă de la 1 lămâie. Serveşte cu cartofii rumeniţi şi sos cu capere.

Somon cu rondele de cartofi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.