Somon cu legume la tavă şi sos de hrean

Printeaza

Somon cu legume la tavă şi sos de hrean din: pastarnaci, sfecla, morcovi, somon, mustar, pasta de hrean, smantana, otet de cidru si marar.

Ingrediente:Somon_cu_legume_la_tava_si_sos_de_hrean

  • 4 pstarnaci, feliati pe lung
  • 4 sfecle mici, taiate in felii groase
  • 6 morcovi, feliati pe lung
  • 4 bucati de somon a cate 125 g
  • 2 linguri mustar cu boabe
  • 2 linguri pasta de hrean
  • 150 ml de smantana
  • 1 lingura otet de cidru
  • 1 lingura marar tocat

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 200C/gaz 6. Amesteca bine legumele cu uleiul si asezoneaza. Asaza-le intr-un singur strat pe o tava mare.

Da-le la cuptor 30 de minute. Asezoneaza pestele si unge-l cu mustar.

Cand legumele mai au 10 minute de stat la cuptor, asaza somonul peste ele.

Intr-un bol mic, amesteca hreanul, smantana, otetul si mararul.

Asezoneaza si serveste sosul impreuna cu somonul si legumele coapte.

Somon cu legume la tavă şi sos de hrean

Somon_cu_legume_la_tava_si_sos_de_hrean

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.