Şniţele de cotlet cu tocătură de file afumat cu garnitură de fasole fidea natur şi roşii umplute cu pilaf

Printeaza

Şniţele de cotlet cu tocătură de file afumat cu garnitură de fasole fidea natur şi roşii umplute cu pilaf

Ingrediente:Şniţele de cotlet cu tocătură de file afumat cu garnitură de fasole fidea natur şi roşii umplute cu pilaf

  • 1,200 kg cotlet de viţel
  • 150 g file afumat fiert
  • 3 linguri sos alb
  • 100 g unt
  • 100 g ulei
  • 10-12 roşii
  • 150 g orez
  • 300 g fasole fidea
  • sare
  • piper
  • 2 ouă
  • pesmet
  • 1 lingură făină

 

Mod de preparare:

Se taie cotletele felii, se trec prin sare, piper, făină, se frig numai pe o parte şi se dau la rece. Separat se toacă afumătura, se amestecă cu sosul alb şi se pune pe cotlete pe partea prăjită.

Se dau apoi prin făină, ou bătut, pesmet şi se prăjesc în ulei.

Se aşază pe platou şi se garnisesc cu fasolea fidea fiartă, dată în unt şi cu roşiile umplute cu orez . Separat, la so­sieră, se serveşte sos de friptură.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.