Sniţele cu caşcaval

Printeaza

Sniţele cu caşcaval din: carne de porc, oua, cascaval, faina, parmezan, sunca, fulgi de porumb, cimbru, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Snitele_cu_cascaval

  • 8 felii de carne de porc
  • 2 oua
  • 200 g cascaval
  • 4 linguri cu faina
  • 4 linguri cu parmezan
  • 8 felii de sunca
  • fulgi de porumb
  • cimbru
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Bate feliile de carne, dă-le cu sare, piper şi cimbru şi lasă-le în frigider zece minute. Imparte caşcavalul în opt părţi egale.

Aşază pe fiecare felie de carne câte una de şuncă şi o porţie de caşcaval şi împătureşte.

Bate ouăle, apoi încorporează făina şi parmezanul. Dacă e prea solid amestecul, subţiază cu puţin lapte. Trece fiecare şniţel prin amestecul de ou, apoi prin fulgii de porumb zdrobiţi.

Prăjeşte şniţelele la foc iute, în ulei încins şi pune-le apoi între două şervete de hârtie care să absoarbă excesul de grăsime. Serveşte-le imediat!

Sniţele cu caşcaval

Snitele_cu_cascaval

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.