Şniţel aromat

Printeaza

O reteta de snitel aromat din: file de pui, sare, piper, boia de ardei dulce, pesmet, oua, fauna, unt, rosii cherry si ceapa verde.

Ingrediente:Şniţel aromat

  • 4 bucăţi file de pui (a 160 g)
  • sare
  • piper
  • boia de ardei, dulce
  • 1/2 legătură oregano
  • 100 g pesmet
  • 2 ouă
  • 3 linguri făină
  • 2 linguri unt topit
  • 500 g roşii cherry
  • 1 legătură ceapă verde

 

Mod de preparare:

Tăiaţi carnea în jumătate pe orizontală, înfăşuraţi-o în folie alimentară şi bateţi-o. Condimentaţi-o cu sare, pi­per şi boia.

Tocaţi oregano mărunt şi amestecaţi-l cu pesme­tul. Bateţi ouăle. Daţi şniţelele prin făină, ouă şi pesmet, apoi prăjiţi-le în untul topit cca. 4 minute pe fiecare parte.

Intre timp, spălaţi roşiile şi tăiaţi ceapa verde inele. Uscaţi şniţelele pe un prosop de hârtie. Căliţi legumele cca. 3 minute în grăsi­mea rămasă în tigaie, condimentaţi-le, apoi serviţi-le alături de şniţele.

Dacă doriţi, pregătiţi un piure de cartofi pentru garnitu­ră. Foarte potrivită este şi brânza.

Şniţel aromat

Şniţel aromat

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.