Salată usturoiată

Printeaza

O reteta delicioasa de salata cu: sfecla rosie, usturoi, marar, ulei de maslina, otet, sare, piper, oregano, maghiran.

Ingrediente:

  • 1 sfeclă-roşie
  • 5 căţei de usturoi
  • mârar
  • ulei de măsline
  • oţet
  • sare
  • piper
  • oregano
  • maghiran

 

Mod de preparare:

Curăţă sfecla şi tai-o în bucăţi potrivi­te. Aşază-le pe o foaie de aluminiu şi stropeşte-le cu puţin ulei de măsline şi oţet. Pune mărarul tocat mai mare, us­turoiul tăiat rondele şi un praf de sare, piper, oregano şi maghiran.

Strânge bine folia şi coace la cuptor până se pătrunde sfecla, cam o oră. Aşaz-o în­tr-un bol, iar după ce s-a răcit, stropeş­te-o cu puţin ulei de măsline şi las-o la rece 15 minute. Serveşte-o cu sos de hrean sau hrean simplu.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.