Salată de paste

Printeaza

O reteta delicioasa de salata de paste cu: ciuperci, ceapa, usturoi, rosii cherry, parmezan, ulei de masline, cimbru, sare.

Ingrediente:Salată de paste

  • 200 g paste tip fusilli
  • 3 ciuperci
  • 2 fire de ceapă
  • 2 căţei de usturoi
  • 6 roşii cherry
  • 100 g parmezan
  • 2 linguriţe cu ulei de măsline
  • cimbru
  • sare

Mod de preparare:

Pune pastele la fiert în apă cu sare şi o linguriţă cu ulei de măsline. După ce au fiert, dă-le printr-un jet de apă rece şi lasă-le să se scurgă.

Separat, încinge restul de ulei. Adaugă ceapa tăiată rondele, ciupercile felii şi usturoiul tocat.

Lasă-le câteva minute pe foc. Separat, coace roşiile pe o plită încinsă sau în cuptor. Intr-un bol, amestecă pastele, compoziţia de ciuperci şi ceapă şi roşioarele coapte.

Potriveşte gustul de sare, presară parmezan şi aromatizează cu cimbru. Serveşte-le fie calde, fie reci.

Salată de paste

Salată de paste

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.