Salata din carne de pui cu struguri si cascaval

Printeaza

Salata din carne de pui cu struguri si cascaval din: piept de pui, struguri, sare, ulei de masline, otet aromat, salata, cascaval, busuioc, rosii.

Ingrediente:Salata din carne de pui cu struguri si cascaval

  • 2-3 piepti de pui
  • 500 g struguri
  • sare
  • 4 linguri cu ulei de masline
  • 2 linguri cu otet aromat
  • 1 salata
  • 300 g cascaval
  • 6-8 fire de busuioc
  • 4 rosii

 

Mod de preparare:

Spalati carnea, puneti-o sa fiarba cu apa rece cat s-o acopere, lasati sa dea 2-3 clocote, spalati carnea si oala in care au fost, puneti la foc cu apa rece. Lasati sa fiarba 30 minute, scurgeti supa, scoateti carnea pe platou, lasati sa se raceasca.

Spalati strugurii, scoateti samburii, puneti boabele in castron adanc. Faceti un sos din ulei, otet aromat, sare si busuioc, lasati deoparte.

Taiati cuburi carnea de pui, treceti-o peste struguri, amestecati usor. Spalati rosiile, taiati-le jumatati, apoi felii, puneti-le peste carne si struguri. Amestecati. Taiati cascavalul felii, apoi romburi, puneti peste restul ingredientelor.

Stropiti cu sosul picant, amestecati, decorati cu busuioc tocat fin. Spalati salata frunza cu frunza, scuturati de apa in prosop, asezati frunzele pe un platou, adancit sau pe marginea unui castron mare, puneyi salata si serviti cu paine prajita.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.