Salată de morcov, ridiche roşie şi ceapă verde

Printeaza

Salată de morcov, ridiche roşie şi ceapă verde din: ridichi rosii, morcov, ceapa verde, ulei si sare.

Ingrediente:Salate

  • 4-5 ridichi rosii
  • 1 morcov
  • 1 ceapa verde
  • 2 linguri ulei
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Speli bine legumele, iar morcovul il cureti. Tai legumele cat mai lung (pai). Partea verde de la ceapa o tai marunt.

Condimentezi cu un sos format din ulei si sare. Lasi cateva minute salata, apoi o poti servi.

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Chiar nu mi place salata asta, credeam ca e ceva mai consistent

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.