Salata de migdale, mere si curmale

Printeaza

Salata de migdale, mere si curmale

Ingrediente:Salata de migdale, mere si curmale

  • 2 mere ionatane curăţate de coajă şi cotor
  • 125 g curmale proaspete fără sâmburi, tăiate pe jumătate
  • 1 ardei gras roşu curăţat şi tocat mărunt
  • un fir de ţelină tocat mărunt
  • 50 g migdale prăjite

Pentru sos:

  • 60 ml iaurt degresat
  • 1 lin­guriţă zeamă de lămâie
  • 1 linguriţă miere
  • sare
  • piper după gust

Mod de preparare:

Amesteci toate ingredientele pen­tru sos într-un vas. Tai merele şi curmalele şi le pui peste sos. Omogenizezi bine.

Adaugi apoi ardeiul, ţelina şi migdalele prăjite şi serveşti salata pe far­furioare întinse, garnisite cu frunze de salată verde.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.