Salată de marulă românească

Printeaza

Salată de marulă românească

Ingrediente:Salată de marulă românească

  • 2—3 marule
  • sare
  • 3 linguri oţet de 3°
  • 3 linguri ulei
  • 1/2 legătură asmăţui
  • 2 fire ceapă verde

 

Mod de preparare:

Foile de marulă se rup şi se aleg iar mijlocul rămîne întreg. Se spală bine şi se pune pe un şervet la scurs.

Sosul se face din ulei, oţet, sare, asmăţuiul tocat şi facultativ ceapa.

Folie de marulă se taie bucăţi potrivite, se amestecă cu sosul şi se aşază în salatieră garnisite cu „inimile” de marulă.

Se serveşte imediat.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.