Salata de creier

Printeaza

Salata de creier

Ingrediente:Salata de creier

  • 1 creier de viţel
  • o felie de pâine muiată în lapte
  • 100 g ulei
  • zeamă de lămâie sau oţet
  • sare
  • piper
  • câteva foi de salată verde
  • câteva măsline

 

Mod de preparare:

Se fierbe creierul. După ce s-a răcorit, se freacă într-un castron şi se amestecă cu miezul de pâine muiat în lapte şi stors.

Se freacă bine cu lingura de lemn, adăugând câte puţin ulei. Se pun lămâie, sare şi piper. După gust se poate adăuga, înainte de a servi, şi puţină ceapă tocată mărunt.

Se aşază frumos pe farfurie, se pun împrejur foi de salată verde şi măsline.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.