Salată de conopidă cu verdeata

Printeaza

Salată de conopidă
Salată de conopidă cu verdeata

Ingrediente:

  • 1 conopidă mică
  • 2 morcovi
  • 1 ţelină mică
  • 2 linguri ulei de măsline
  • verdeaţă (mărar şi pătrunjel)
  • 3 linguri suc de lămâie
  • sare

 

Mod de preparare:

Conopida şi ţelina de taie în cubuleţe mici, morcovul se rade pe răzătoarea mare şi se amestecă într-un bol adânc cu uleiul, verdeaţa tocată fin şi sucul de lămâie.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.