Salata de cartofi cu somon afumat, capere si mozzarella

Printeaza

Salata de cartofi cu somon afumat, capere si mozzarella din: cartofi, somon afumat, branza mozzarella, capere, lamaie, frunze de rucola, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Salata_de_cartofi_cu_somon_afumat_capere_si_mozzarella

  • 400 g cartofi
  • 100 g somon afumat
  • 100 g brânză mozzarela (bucăți mici)
  • 50 g capere
  • 1 lămâie
  • frunze de rucola
  • ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se fierb cartofii în coajă, aproximativ 30 minute. Se decojesc fierbinți și se taie cuburi.

Se pun într-un bol, se adaugă fâșii de somon-fume, brânza, caperele și frunzele de rucola.

Se presară sare și piper, se adaugă sucul de lămâie și puțin ulei de măsline și se amestecă ușor.

Salata de cartofi cu somon afumat, capere si mozzarella

Salata_de_cartofi_cu_somon_afumat_capere_si_mozzarella

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.