Salata de ardei kapia

Printeaza

Salata de ardei kapia

Ingrediente:Salata de ardei kapia

  • 3 kg ardei kapia
  • 1 l de ulei
  • 500 ml oţet
  • 500 ml apă
  • 200 g miere
  • sare
  • piper
  • 2 rădăcini de hrean

 

Mod de preparare:

Coaceţi bine ardeii şi curăţaţi-i fierbinţi, fără să daţi apă pe ei, apoi fierbeţi oţetul, apa, mierea, sarea şi piperul timp de cinci minute.

Puneţi ardeii în borcane de 500 g şi câte o bucăţică de hrean în fiecare borcan; turnaţi oţetul în borcane de 750 g şi deasupra puneţi ulei.

Legaţi borcanele şi daţi-le, timp de jumătate de oră, la cuptor sau la Bain – Marie, apoi puneţi-le în cămară.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.