Salata cu carne de curcan si verdeturi

Printeaza

Salata cu carne de curcan si verdeturi din: piept de curcan, ulei de masline extravirgin, cuscus, supa de pasare, salata, busuioc verde, coriandru verde, ardei gras, otet balsamic, sare de mare, piper verde.

Ingrediente:Salata_cu_carne_de_curcan_si_verdeturi

  • 1200 g piept de curcan
  • 2 linguri ulei de masline extravirgin
  • 250 g cuscus
  • 200 ml supa de pasare
  • 200 salata
  • 10 g busuioc verde
  • 5 g coriandru verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gras galben

dressing:

  • 1 lingura ulei de masline extravirgin
  • 1 lingurita otet balsamic
  • 1/2 lingurita sare de mare
  • 1/4 lingurita piper verde

 

Mod de preparare:

Pieptul de curcan se fierbe 10 minute la foc mediu, apoi se coace 12-15 minute cu puţin ulei la tavă în cuptorul preîncălzit, după care se feliază în bucăţele de mărimea unui deget.

Separat, cuşcuşul se fierbe în supa de curcan rezultată, dându- se într-un clocot, apoi lăsându-l 10 minute la foc mediu.

După ce ambele ingrediente s-au răcit, se montează cu salată, ierburi de gust şi pătrăţele de ardei, stropind salata cu o vinegretă uşoară.

Salata cu carne de curcan si verdeturi

Salata_cu_carne_de_curcan_si_verdeturi

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.