Salată “boeuf”

Printeaza

Salată “boeuf”

Ingrediente:Salată "boeuf"

  • 1 kg cartofi
  • 200 g carne
  • 300 g maioneză
  • 50 g muştar
  • 200 g castraveţi acri
  • piper
  • sare
  • măsline
  • gogoşari

 

Mod de preparare:

Se fierb cartofii, se curăţa de coajă şi se taie în felii subţiri. Se adaugă carnea fiartă, de preferinţă de vacă, castraveţi muraţi în oţet sau saramură, scurşi de zeamă, toate tăiate în felii subţiri.

La urmă se adaugă maioneza şi muştarul. Se potriveşte de piper şi sare după gust. Se amestecă bine şi se aranjează pe platou.

Se acoperă deasupra cu un strat de maioneză şi se decorează cu maioneză şi măs­line. Se mai poate decora şi cu gogoşari.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.