Rulouri picante de peste cu sunca

Printeaza

O reteta de rulouri picante de peste cu sunca din: file de salau, suc de lamaie cartofi, sare, piper, marar, hrean, sunca, arpagic, unt, supa, smantana si amidon.

Ingrediente:Rulouri picante de peste cu sunca

  • 2 bucati file de salau
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 200 g cartofi
  • sare
  • piper
  • 1 crenguta marar
  • 1/2 lingurita hrean
  • 25 g sunca taiata cubulete
  • 1/2 arpagic
  • 1 lingurita unt
  • 100 ml supa
  • 50 ml smantana
  • 1 lingurita amidon

 

Mod de preparare:

Spălaţi peştele cu apă rece, uscaţi-l pe un prosop de bucătărie şi stropiţi-l cu suc de lămâie. Cură­ţaţi cartofii, spălaţi-i şi fierbeţi-i cca. 25 de minute în apă cu sare.

Condimentaţi peştele cu sare şi piper. To­caţi mărarul. Aşezaţi bu­căţile de peşte una lângă cealaltă, ungeţi-le cu hrean şi presăraţi-le cu mărar şi 3/4 din şuncă; rulaţi şi fixaţi cu scobitori.

Tocaţi arpagicul şi căliţi-l în unt. Stingeţi-l cu supă şi smântână şi fierbeţi încă 5 minute. Adăugaţi şi rulourile de peşte şii fierbeţi-le 15-18 minuţie, apoi scoateţi-le şi legaţi isosul.

Pasaţi cartofii. Serviiţi-i alături de rulourile de peşte şi de sos. Ornaţi cu restulil de şun­că şi mărar.

Rulouri picante de peste cu sunca

Rulouri picante de peste cu sunca

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.