Rulouri de vitel

Printeaza

Ingrediente:

  • 600 g pulpă de viţel
  • 200 g orez fiert
  • 1 ou
  • 150 g slănină
  • sare
  • boia
  • 1 pahar vin alb
  • 1 lingură untură
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Tai carnea bucăţi cât mai subţiri şi drepte pe care să le poţi rula apoi. Le baţi cu ciocanul de carne, le presari cu boia şi sare. Fierbi orezul în apă cu sare şi un căţel de usturoi.

Pe fiecare bucată aşezi o linguriţă de orez, în mijloc pui o bucăţică de slănină, rulezi şi legi cu sfoară albă de bucătărie.

Aşezi rulourile în tava cu untură, le presari cu cimbru şi le dai la cuptor întâi să se rumenească pe toate părţile. Pe urmă adaugi vinul şi apă cât să le cuprindă pe jumătate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.